Routebeschrijving

Vanuit Zwolle of Amsterdam

Vanuit de richting Zwolle (A28) of Amsterdam (A1). Bij knooppunt Hoevelaken: volg de borden Utrecht (E30) afslag 8: Amersfoort-Hoevelaken. Einde afrit linksaf, borden Amersfoort (centrum) volgen. Na ± 1 km bij de 3e verkeerslichten rechtsaf (links zie je twee tankstations, rechts het kantoorcomplex Amersfoortstaete) de Flierbeeksingel in die overgaat in de Scheltussingel.

Vanuit Utrecht

Uit richting Utrecht (A28) afslag 8: Amersfoort-Hoevelaken. Einde afrit linksaf, borden Amersfoort (centrum) volgen. Na ± 1 km bij de 4e verkeerslichten rechtsaf (links zie je twee tankstations, rechts het kantoorcomplex Amersfoortstaete) de Flierbeeksingel in die overgaat in de Scheltussingel.

Parkeren

Op de Scheltussingel de 2e straat links nemen over het water: de Coninckstraat en vrijwel direct rechtsaf, naar de parkeergarage Flintplein. De parkeergarage is geopend van 07:00-01:00 uur. Vanuit de parkeergarage loop je rechtsaf, parallel aan de schouwburg De Flint, naar het Flintplein / Walikerstraat. Rechtdoor lopend steek je de Teut over, de Bredesteeg in die uitkomt op de Weverssingel. Rechtsaf, doorlopen tot het kruispunt. Hier ga je linksaf, Bloemendalse Binnenpoort, na circa 50 meter zie je links ons kantoor, vlak voor de brug.

Je kan ook aan 't Havik parkeren (maximaal 1 uur!), vlakbij ons kantoor. In dat geval rijd je vanuit de Flierbeeksingel linksaf, de Kamp op. Bij de Kamperbinnenpoort rechtsaf, de Weverssingel op. Bij het kruispunt linksaf, je bent op de Bloemendalse Binnenpoort, NVA is links op nummer 7, vlak voor de brug bij 't Havik; rechts kan je langs de gracht de auto parkeren.

Trein en wandelen

Vanaf NS-station Amersfoort is het circa 15 minuten lopen naar NVA. Stationsplein linksaf, de Stationsstraat in die overgaat in de Van Asch van Wijckstraat. Na ± 750 m de Stadsring oversteken, de Molenstraat volgen, bij de Westsingel linksaf. Je loopt rechtdoor, rechts zie je het museum Flehite. Daar steek je over en ga rechtsaf de Nieuweweg op. Bij 't Havik aangekomen linksaf. Je houdt de linker zijde van 't Havik aan, aan het einde ben je op de Bloemendalse Binnenpoort en recht tegenover zie je het kantoor van NVA.

Trein en bus

Vanaf NS-station met de bus: halte Stadhuis aan de Stadsring uitstappen. De Molenstraat volgen, bij de Westsingel linksaf. Je loopt rechtdoor, rechts zie je het museum Flehite. Daar steek je over en ga rechtsaf de Nieuweweg op. Bij 't Havik aangekomen linksaf. Je houdt de linker zijde van 't Havik aan, aan het einde ben je op de Bloemendalse Binnenpoort en recht tegenover zie je het kantoor van NVA.